Kekler

Kek gibi fırın ürünlerinde,glikoz şurubu ve yumurta akındaki albumin veya jelatin etkinliğini arttırır. 42 Dekstroz eşdeğerindeki  glikoz şurupları, Örneğin : AK NİŞASTA G40 nem çekicilik ve doku oluşturan özellikleri nedeniyle tercih edilmektedir. Bununla beraber yüksek deskstroz eşdeğerine sahip glikoz şuruplarının kullanımı ile keklerin kuruması önlenirken, nemlilik de sağlanır ve dolayısıyla raf-ömrü uzar.

Kekler alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 42

F 42

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemi ve ardından izomerizasyonu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?