Kekler
Kek gibi fırın ürünlerinde,glikoz şurubu ve yumurta akındaki albumin veya jelatin etkinliğini arttırır. 42 Dekstroz eşdeğerindeki glikoz şurupları, Örneğin : AK NİŞASTA G40 nem çekicilik ve doku oluşturan özellikleri nedeniyle tercih edilmektedir. Bununla beraber yüksek deskstroz eşdeğerine sahip glikoz şuruplarının kullanımı ile keklerin kuruması önlenirken, nemlilik de sağlanır ve dolayısıyla raf-ömrü uzar.
Kekler alanında kullanılan ürünlerimiz
Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.
Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.
Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemi ve ardından izomerizasyonu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.