Karamel

Karamel, kesikli veya sürekli prosesler kullanılarak üretilebilir. Bu ürünün vizkozitesi glikoz şurubunun tipi ve miktarı ile kontrol edilebilir. En yaygın kullanılan glikoz şurubu 40 dekstroz eşdeğerinde asitle kaplanacak ürünler için 60 - 62 dekstroz eşdeğerinde asit-enzim şurupları tercih edilir.

Karamel alanında kullanılan ürünlerimiz

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Maltoz

Maltoz

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.

F 42

F 42

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemi ve ardından izomerizasyonu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?