Helva

Helva üretiminde ağırlıklı olarak kullanılan glikoz ve fruktoz şurupları; ürünün tadının daha iyi hale gelmesini sağladığı gibi kıvamının artmasında da etkindir. Kristalleşmeyi önler, raf ömrünün uzun olmasını sağlar.

Helva alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 30

F 30

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yolu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 20

F 20

Fruktoz Şurupları

Mısırdan ıslak kırma yoluyla elde edilen nişastadan enzim hidrolizi ile oluşan doğal şekerlerin saflaştırılmış ve konsantre edilmiş bir likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?