Reçel ve Marmelatlar
Marmelat ve reçel yapımında kullanılan G40,G60,M50 gibi glikoz şurupları, ürünün kristalleşmesini önler ve tadının daha iyi olmasını sağlamaktadır.
Reçel ve Marmelatlar alanında kullanılan ürünlerimiz
Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.
Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.
Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.
Mısır nişastasından enzim hidroliz yolu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.
Mısırdan ıslak kırma yoluyla elde edilen nişastadan enzim hidrolizi ile oluşan doğal şekerlerin saflaştırılmış ve konsantre edilmiş bir likit şurup halidir.