Fondanlar

Fondan %15-20 oranlarında glikoz şurubu içermektedir. Bu şurubun görevi kristallenmeyi ve vizkoziteyi kontrol etmektir. Ayrıca glikoz şurupları bu ürünlerin ağızda ferahlık hissedilmesini ve daha parlak görünümde olmalarını sağlarlar. 

Fondanlar alanında kullanılan ürünlerimiz

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Maltoz

Maltoz

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.

F 20

F 20

Fruktoz Şurupları

Mısırdan ıslak kırma yoluyla elde edilen nişastadan enzim hidrolizi ile oluşan doğal şekerlerin saflaştırılmış ve konsantre edilmiş bir likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerez(cookies) ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?