Konserve Meyveler

Konserve meyvelerde glikoz şuruplarının kullanımı, tatlılığı azaltmak ve parlaklık ile saydamlığı zenginleştirmek amacıyla önerilmektedir. Maltoz şurubunun düşük dekstroz içeriği ve yüksek miktardaki akışkanlık özellikleri bu ürünler için önemlidir. Glikoz şurubunda dondurulmuş meyveler çözündürüldükten sonra daha iyi bir dokuya sahip olur ve meyvenin lezzeti aşırı tatlılık olmaksızın korunabilmektedir.  Ürünün tatlılığı dengelenir ve ayrıca yeterli ozmotik basınç sağlanır. G60 dekstroz eşdeğerindeki glukoz şurubunun kullanımı ile şekerin meyve içine daha fazla nüfuz etmesini sağlar.Glikoz şurubunun kullanımı ile meyvenin içinde bulunduğu şurubun kıvamlılığıda artar.

Konserve Meyveler alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?