Sakız

Sakız üretiminde kullanılan glikoz ve fruktoz şurupları, sakıza parlaklık katmasının yanı sıra sertliğine yumuşatıcı etki yaratarak çiğnenmesini kolaylaştırır; depolama esnasında şekilleri korunur ve raf ömrünün uzun kalmasını sağlar.

Sakız alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?