Bisküvi ve Unlu Mamuller

Genel olarak glikoz şurupları tatlıların kaplanmasında ve çiğnenebilirliği artışı nedeniyle bazı bisküvi ve unlu mamüllerde kullanılmaktadır. Yüksek dekstroz eşdeğerine sahip şuruplar renk koyulaşması, nem tutuculuk, fermante edilebilirlik, tatlılık ve lezzetin daha zengin olması istendiğinde tercih edilmektedir. Glikoz şurupları, bisküvilerde hızla renk oluşumuna yol açar ve raf-ömrünü arttırıcı olan antioksidan etkisi ile birleşerek çıtırtılı yapıyı korur. 

Bisküvi ve Unlu Mamuller alanında kullanılan ürünlerimiz

Doğal Mısır Nişastası

Doğal Mısır Nişastası

Mısır Nişastaları

Tane mısırdan elde edilen beyaz renkte, kokusuz, notral tada sahip doğal bir nişastadır.

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 30

F 30

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yolu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 42

F 42

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemi ve ardından izomerizasyonu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?