Dondurma

Glikoz şurupları, dondurmanın kaşığa alınabilirliğini,sertliğini,yapısını ve ısırılma hissini kontrol eder. Kristal oluşumunun kontrol edilmesiyle ağızda pürtüklü yapı hissedilmemesini sağlar. Glikoz şurupları, süt şekeri laktozun kristalleşmesiyle oluşan kumsu hissi ve kaba buz kristallerinin oluşumunu önler. Ayrıca katı madde dengesinin kontrol eder. Ürünün donma noktası ve erimesi, uygun glikoz şurubu kullanımı ile kontrol altına alınabilir.

Dondurma alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Maltoz

Maltoz

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.

GF 65

GF 65

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasının hidrolize edilmesiyle elde edilen doğal bir likit fruktoz şurubudur.

F 16

F 16

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.

F 30

F 30

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yolu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 20

F 20

Fruktoz Şurupları

Mısırdan ıslak kırma yoluyla elde edilen nişastadan enzim hidrolizi ile oluşan doğal şekerlerin saflaştırılmış ve konsantre edilmiş bir likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?