Jöle ve Benzeri Şekerlemeler

Bu ürünler %20 oranında nem içeren az kaynatılmış ürünlerdir. En önemli dokusal özellikleri kullanılan nişasta, jelatin agar,pektin veya gam arabik gibi ürüne ilave edilen hammaddelerle tayin edilir. Bunların miktarı formülasyonda %10 kadar olup, glikoz şurubu ve şekerle dengededir. Ürünün özelliklerini yaklaşık %30-50 oranlarında kullanılan glikoz şurupları da etkilemektedir. Jöle ve benzeri şekerlemelerin üretiminde G40 kullanıldığında, şekerin kristallenmesini önler. Bununla birlikte daha gevrek yeme kalitesi için yüksek maltozlu şurupların kullanımı ile jel özelliği geliştirebilir. Maltoz şuruplarındaki yüksek molekül ağırlıklı şekerler daha az yapışkanlık ve daha berrak jel oluşumunu sağlarlar.

Jöle ve Benzeri Şekerlemeler alanında kullanılan ürünlerimiz

G 60

G 60

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış yenilebilir likit şurup halidir.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Maltoz

Maltoz

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.

F 30

F 30

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yolu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

F 20

F 20

Fruktoz Şurupları

Mısırdan ıslak kırma yoluyla elde edilen nişastadan enzim hidrolizi ile oluşan doğal şekerlerin saflaştırılmış ve konsantre edilmiş bir likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?