Soslar

Maltoz şurupları soslarda kullanıldığında raf ömrü uzatıcı,kıvam arttırıcı özellik sağladığı gibi aynı zamanda sosların dokusunu ve lezzetini geliştirir. Soslarda genellikle M50 ve G40 gibi şuruplar kullanılır.

Soslar alanında kullanılan ürünlerimiz

Doğal Mısır Nişastası

Doğal Mısır Nişastası

Mısır Nişastaları

Tane mısırdan elde edilen beyaz renkte, kokusuz, notral tada sahip doğal bir nişastadır.

G 40

G 40

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından asit hidroliz yöntemiyle elde edilen doğal şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Maltoz

Maltoz

Glikoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz kullanılarak elde edilen yenilebilir likid şuruptur. Saf olarak, suda kristallendirilerek ve monohidrat halinde elde edilir.

F 42

F 42

Fruktoz Şurupları

Mısır nişastasından enzim hidroliz yöntemi ve ardından izomerizasyonu ile elde edilen şekerin konsantre edilmiş ve saflaştırılmış likit şurup halidir.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?